Martin Uggedal AS Nordsjö Idé & Design

Meny

Åpningstider

Mandag–Fredag
9–16.30
Torsdag
9–18
Lørdag
9–13

Om oss

Malermester Martin Uggedal AS ble startet i 1946, og har over 65 års fagkunnskap med tradisjonelt malerarbeid. Vi utfører arbeid for både firmaer og private personer, samt offentlige etater.

Vårt hovedkontor ligger i Søvik i Haram kommune, hvor vi også driver salg av maling, gulv, tapet og diverse malingsutstyr gjennom vår butikk. Vi kan trygt love deg kvalitetsarbeid til avtalt pris for alle våre tjenester.Vi er 50 ansatte og utfører alt innen malertjenester. Malerfaget har mange muligheter for spennende og annerledes interiør, og M. Uggedal AS har håndverkere som mestrer dekorasjonskunsten både inne og ute. Vi er opptatt av stadig å lære nye ting og å holde oss oppdaterte både faglig og produktmessig. Vi har maling, malingsutstyr, tapet og gulv. Vi har også egen interiørkonsulent ansatt i bedriften og antikvarisk maler videre er vi størst i nærområdet på tapeter.

Vi er medlem av
  • Maler og byggtapetsermestrenes Landsforbund og deres garantiordninger.
  • Miljøfyrtårn.
  • Våtromsgodkjent.
  • Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett.
  • StartBank.
Utleie av …
  • rensemaskin til møbler, tepper etc.
  • streamer til fjerning av tapet.

Velkommen!

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon